I helgen var vi på ett helt fantastiskt höstbröllop. Våra underbara kära vänner, Lizette och Björn gifte sig. Älskar bröllop och att få vara med och dela denna magiska dag tillsammans med dessa turturduvor var obeskrivligt
LizBjorn
Här med deras gullungar Sam och Zoe.
FamHellgren
Jag och Anders gifte oss i samma kyrka för 10,5 år sedan ♥♥♥KarinAnders
Jag slängde i lite värmespolar i håret när jag fixade till mig, för stora mjuka lockar,
KarinHårrullar KarinHår Face
Jag hade hjälpt till att göra en raw chokladtårta som special till oss då vi inte äter gluten, vitt socker och mjölkprodukter. Blev en mastig, krämig och fyllig veganchokladtårta enbart sötad med dadlar. (Uppskattades av flera nyfikna gäster också)
Receptet på denna smarriga och väldigt enkla tårta vill jag passa på att dela med mig av här på bloggen för den är bara så himla god ♥♥♥

Karins vegan chokladtårta 

Nytårta

Botten: 3 dl solrosfrön, 16 dadlar (urkärnade), 1,5 tsk vanilj, 2 msk rå kakao, 1 msk kokosolja, en gnutta salt.
Fyllning: 180 gram mandelsmör (cirka 1,5 dl, finns raw att köpa för en helt raw tårta), 1,5 avokado, 1,5 dl smält kakaosmör, 0,75 dl vatten, 0,75 dl carob, 0,75–1 dl kakao, 16 dadlar (urkärnade), 4 msk kokosolja
Mixa alla ingredienser till botten i en matberedare. Tryck ut i en form med avtagbarkant. 
Mixa alla ingredienser till fyllningen i en mixer eller matberedare tills den är helt slät. Skulle du vilja ha fyllningen sötare så tillsätt bara lite yaconsirap eller honung. Häll fyllningen i formen.
Ställ tårtan i kylen några timmar så att den stelnar, 4 timmar eller mer. Vill du att den ska stelna snabbare så räcker någon timma i frysen. 
Garnera tårtan med bär, kakaonibs eller som här torkade granatäpplekärnor, hallonpulver, bipollen och raw choklad. Jag tyckte det blev lite för stora chokladbitar efter att jag fotat tårtan så tog och finhackade chokladen lite mer. Sen serverades tårtan med hallon på bröllopet. 

Tårtan går jättebra att göra dagen innan du ska bjuda på den. Du kan även göra som så att du skär lagom stora tårtbitar när den har stelnat och sedan förvara de tårtbitar som inte går ut i frysen.

Karin♥
Nu ska jag jobba vidare med allt kring vårt event på torsdag, blir så kul, Föreläsningen FRAMÅT med Anders Haglund & Tina Thörner. Hoppas jag får träffa många av er där. Nyfiken? Läs mer HÄR.