Finaste melontårtan

Postad måndag 03 mars, 2014

Vår älskade lilla kille Vince har just fyllt 4 år! Till barnkalaset vi hade gjorde jag min fina frukt- och melontårta, blev uppskattad som vanligt:-)

Den är faktiskt ganska lätt att göra och jag har i min nya bok som kommer nu i april med ett helt uppslag med tips för barnkalas och har med bild och liten instruktion i hur man gör den. (Tack fina Anna förresten för tipset och inspirationen från allra första början♥)

Idag var det dags att fira Vince på hans förskola och därför skapade jag en ny tårta idag, så här blev den.

Tårtan bygger jag upp med melon i olika våningar och sedan dekorerar jag den med vilka frukter som jag har hemma! Ett tips är att köpa kakformar som är som bokstäver för att enkelt kunna skriva namn, grattis, hurra eller vad du vill. Jag har köpt mina bokstäver från Lagerhaus men nu när jag kikar i webbshoppen hittar jag de inte, kanske finns de inte kvar. Tror de kostade 149:-. Annars hade jag länkat dit. Men finns säkert att få tag på i fler affärer och webbshoppar.

Sen brukar jag stansa ut stjärnor och hjärtan också att dekorera tårtan med. Lättast är att stansa ut i lite hårdare frukter som äpplen och päron men fungerar också fint i melon och ananas.

Här är det alltså bara fantasin som sätter gränser!!!

Så här fin blev tårtan när jag gjorde den i somras i samband med fotning till nya boken:-)

Hoppas att du blir inspirerad att testa någon liknande själv, antingen till kalas, fredagsfikat på jobbet eller bara som helgmys♥♥♥

Ha en superfin vecka,

Karin♥

 

- 2014 -
03/03

Dela

Dela gärna med dig av inlägget via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.

  • Arkiv

  • Kategorier