Som utlovat kommer här receptet på chokladmoussen vi bjöd på när vi hade kalas för Elodie!
Den är så lätt att göra och går att variera beroende på vad man serverar till.
Jag hade små plastbägare över sedan ett event så jag använde dessa och dubblade satsen nedan då vi var 20 personer. Jag toppade moussen med bär, mullbär, kokoschips, vindruvor och mynta.

Himmelsk chokladmousse

Receptet är till 10 mindre portioner
Mousse

1 paket kokosmjölk á 400 ml (Jag använde Kung Markattas)
3 fina krämiga avokados
10 st färska urkärnade dadlar
0,5 dl rå kakao
2,5 msk kallpressad kokosolja
0,5 msk lönnsirap (kan uteslutas)
1 tsk vanilj
en gnutta salt

Mixa alla ingredienser i en mixer eller matberedare till en krämig mousse. Ställ kallt för att tjockna till lite. Chokladmoussen går utmärkt att förbereda dagen innan eller på morgonen samma dag du ska bjuda på den.

Förslag till servering; 
Färska eller tinade frysta bär, skivad frukt, kokoschips, kakaonibs, riven mörk choklad, bipollen, mullbär, finklippta aprikoser, granola, frön/nötter.

Något att bjuda på i helgen kanske?

KH_liggande_gron_webb