Har haft så roliga dagar. Åkte upp till Stockholm i tisdags för att vara på plats inför vårt stora event med Tina Thörner och min kära man Anders i onsdags.
Vi körde föreläsningar både på förmiddagen och på kvällen, superlyckat! Älskar verkligen att jobba med event.
Bästa värdinnorna på plats också, på bilden bara Ulrika som fattas.
Sen i måndags har jag mått mycket bättre, dock illamående men inte alls lika mycket som veckan innan. Så känns som dessa dagar i Stockholm handlat om att jobba varvat med att äta🙂 Gäller att passa på när jag kan äta, bebben i magen behöver mycket näring nu då den ska växa till sig ordentligt och lagra fett, (är i vecka 18 nu).
När vi kom upp till Stockholm i tisdags kväll så blev det efter jobb middag på nya restaurangen Mother. Riktigt bra klass på maten, finns kallpressade juicer, mycket glutenfritt och vegetariskt. Dock kan man om man äter som vi behöva ändra lite i maträtterna, ex tog jag bort gluten (bulgur) i den vegetariska falafeln jag beställde. (Som för övrigt var sååååå god). Stället är väldigt modernt minst sagt, du beställer allt från små ipads i bordet och så kommer de ut med den mat och dryck ni väljer.
Mellan föreläsningarna njöt vi av en långlunch på pop up restaurangen Ida´s Raw Kitchen som ligger vid Stureplan. Sååååååå himla bra!!! Älskar detta ställe ♥♥♥♥♥ Passa på att gå dit, de har öppet några veckor till med säkerhet. Det ligger på 4:e våning, känns som man kommer in i en fantastiskt läcker stor lägenhet, som en lugn oas från storstadsmiljön.
Jag valde den raw valnötsburgaren med coleslaw, rättika pommes och gojiketchup.
Anders och Tina snackade bilar:-)
Självklart fanns det raw food-desserter också till Anders förtjusning♥
Bästa teamet:-)
Ha det bäst!!!
Fler Inlägg
2024-04-18
Skönhetstips – min hudvård, eko och naturligt
Få fin hy. Så här tänker jag + tips om produkter jag själv använder.
2024-04-17
Krämig grönkålsgryta
Dags för ett recept på en god gryta! Grönkål som bas - alltså du måste testa…
2024-03-27
Fröknäcke med sötpotatismjöl
Ett till recept på fröknäcke, denna gång med sötpotatismjöl som bas ihop med…