Bild

Lifevision hälsa

Hälsocoaching

Karins hälsocoaching är för dig som vill få kunskap och bli inspirerad att leva ett grönare och hälsosammare liv. Du lär dig förbättra din kost på ett naturligt sätt som funkar i din vardag. Du får hjälp och peppning att lägga om din livsstil så att du lättare kan nå dina mål. Du blir piggare, friskare och får chans att upptäcka hur bra det går att må.

I mitt arbete som hälsocoach utgår jag från ett holistiskt synsätt där jag ser till flera olika faktorer som påverkar din hälsa och energi som kost, träning, andning, sömn & återhämtning, miljö och hur du mentalt mår.

Coachingen, din hälsoplan och dina kost- och träningsråd anpassas till dig och din livssituation, ditt nuläge och dina personliga mål.

Jag förespråkar en naturlig livsstil med en stor del växtbaserad kost som stöttar och balanserar kroppens egen förmåga till optimal hälsa och läkning.

Jag är förutom kostrådgivare även utbildad personlig tränare så vill du kan jag skräddarsy ett upplägg där även gemensamma träningspass med mig som PT ingår.

Intresserad? Maila mig på karin@lifevision.se för tidsbokning alternativt mer info.

 

”You are what you eat, what you drink and what you think.”

Vitsord från kunder

”Jag är supernöjd med min coachning, Karin är en sprudlande glad inspirationskälla som man inte kan låta bli att smittas av! För första gången i mitt vuxna liv känner jag mig riktigt bra! Både på det psykiska och fysiska planet. Coachningen har gett mig de verktyg jag behövde för att ta steget fullt ut!”

”Jag har aldrig mått så fantastiskt bra som jag gör just nu! Hos Karin fick jag hjälp med allt, kosten, tankarna, träningen – rubbet!”