Bild

Lifevision hälsa

Kost- och hälsocoaching

Karin Haglunds kost- och hälsocoaching passar dig som vill förbättra din kost och få hjälp med att lägga om din livsstil så att du blir både piggare och friskare.

Du kommer att lära dig hur du väljer den bästa kosten för att nå och behålla din idealvikt, optimera din hälsa och få bättre träningsresultat, samtidigt som du blir coachad under vägen och får inspiration och tips till förbättring!

Som hälsocoach utgår jag alltid från ett holistiskt synsätt där jag ser till flera olika faktorer som påverkar din hälsa, som kost, träning, din andning, återhämtning, sömn, miljö och hur du mår mentalt.

Jag förespråkar en alkaliserande livsstil med en stor del växtbaserad kost och raw food som stöttar och balanserar kroppens egen förmåga till optimal hälsa. I coachingen lägger jag upp en plan och kostråd där vi utgår från vad som passar just dig och din livssituation bäst, så vilken nivå vi lägger oss på beror helt på dina mål och ditt nuvarande dagsläge.

”You are what you eat, what you drink and what you think.”

Vitsord från kunder

”Jag är supernöjd med min coachning, Karin är en sprudlande glad inspirationskälla som man inte kan låta bli att smittas av! För första gången i mitt vuxna liv känner jag mig riktigt bra! Både på det psykiska och fysiska planet. Coachningen har gett mig de verktyg jag behövde för att ta steget fullt ut!”

”Jag har aldrig mått så fantastiskt bra som jag gör just nu! Hos Karin fick jag hjälp med allt, kosten, tankarna, träningen – rubbet!”