Bild

Lifevision hälsa

Personlig träning

Med hjälp av en personlig tränare får du bästa möjliga resultat av din träning, oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, komma i din bästa form någonsin eller bara att komma igång med regelbunden träning.

Du lär dig att träna ”rätt” för att nå resultat, kroppsbalans och få en effektiv träning. Du får hjälp att förbättra din hållning och muskelbalans samtidigt som du har någon vid din sida som hela tiden motiverar dig till att orka lite mer, stöttar och peppar dig. Med specialanpassade träningsprogram och kostupplägg får du de bästa förutsättningarna för att sätta dina mål och sedan nå dem.

Jag är förutom personlig tränare också utbildad kostrådgivare, hälsocoach och har många utbildningar i mental coachning. När du väljer mig som din personliga tränare får du därför tillgång till ett helhetskoncept som gör att vi tillsammans kan arbeta fram ett upplägg som motsvarar just dina önskemål och behov. Tänk dig vilken resurs det vore att ha en personlig tränare/coach som hjälper dig att inte bara göra träningen tidseffektiv och specialanpassad till dig utan även ser till att du har roligt medan du uppnår dina mål på bästa och effektivaste sätt.

”Exercise is King, nutrition is Queen, put them together and you’ve got a kingdom”- Jack Lalanne.

Som personlig tränare jobbar jag enligt Fustrametoden och är licensierad av Fustra – Fusion Functional Training Fokus inom Fustrametoden är kroppsformning, fettreducering samt hållning, kroppsbalansering och att stärka kroppen i alla funktionella lägen.  Genom att stärka både kondition, muskelstyrka och rörlighet når vi fantastiska resultat!

Jag erbjuder:

• Träning på gym, kondition, styrka, funktionell träning, stretching,
dynamisk rörlighet
• Hemträning + utomhusträning
• Coreträning
• Träning för gravida
• Gruppträningspass för exempelvis företag
• Fitnesstester
• Kostrådgivning/mental coachning
• Personlig träning för upp till 4 personer

 

Hur ofta du väljer att träna med en personlig tränare är upp till dig och vilka resultat du vill uppnå. En del väljer att träna varje träningspass med en tränare, medan andra träffas några gånger i månaden. Oavsett alternativ så lägger vi upp ett upplägg och anpassar din träning till just dina möjligheter.