FRAMÅT med Anders & Tina, Borås 5 nov

Passa på att detta unika tillfälle lyssna på Anders Haglund och Tina Thörner, två av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom ledarskap och personlig utveckling!TinaAnders

Det blir en fartfylld föreläsning om hur du kan prestera på topp medan du reser genom livet på bästa och roligaste sätt. Du kommer få mängder med inspiration, motivation och glädje samt nya infallsvinklar som hjälper dig leva det moderna livet i balans med full fart framåt!

Köp dina biljetter redan nu HÄR för att säkra din plats på höstens bästa event i Borås!

” Det här var nog det allra bästa jag varit på! Anders gjorde ett mycket starkt intryck på mig både med sin person och sitt budskap. Det här kommer jag minnas.”

Jan-Erik Skyman, VD, KaVo Scandinavia AB

” Tina, var på din föreläsning i dag på Oscarsteatern. Tycker du är helt underbar! Kände igen mig i delar av vad du sa. Är också en person som hoppar på både det ena och andra och försöker se livet från den ljusa sidan.. Hur det än är så behöver man påfyllning och det fick jag verkligen i dag. Jättetack för kanonbra föreläsning! ”

Pia (Försvarsmakten)

” Anders är en av få verkligt inspirerande föreläsare med verklighetsnära, konkreta exempel tillsammans med massor av medryckande humor. Tack än en gång! ”

Mathias Kristiansson, Affärsarkitekt, Telge AB

” Tina, din föreläsning är bland det bästa jag har lyssnat på. Jag tycker du är fantastisk och ger så mycket energi och livslust! Det var med stor beundran och en positiv inställning jag gick därifrån. Varje dag när jag vaknar och tittar mig i spegeln, så tänker jag på dig och på det du sa. Dina ord gick rakt in i hjärtat! Ville bara låta dig veta det. Stort tack! ” 

Kristin (Sveriges Byggindustrier) 

 

 

 

 

Information

Datum: 2015/11/05
Tid: 09–12 eller 18–21
Var: Borås, Textile Fashion Center, Simonsland, Borås
Pris: 795 kr

Biljetter / Anmälan

anette@lifevision.se
Tel: 033- 14 00 70

Köp biljett

Dela

Dela gärna med dig av detta seminarium via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.