FRAMÅT med Anders & Tina, Sthlm 20 april

Boka in onsdagen den 20 april i Stockholm, välj att komma förmiddag eller kväll! 

Passa på att ta detta unika tillfälle och lyssna på Anders Haglund och Tina Thörner, två av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom ledarskap och personlig utveckling!

Båda är otroligt karismatiska och lever verkligen som de lär. Det blir en fartfylld föreläsning om hur du kan prestera på topp medan du reser genom livet på bästa och roligaste sätt.

Anders och Tina kommer dela med sig av inspiration, motivation och glädje samt nya infallsvinklar som hjälper dig att leva det moderna livet i balans med full fart framåt!

TinaAnders

Detta seminarium med det bästa av Anders & Tina har fått högsta betyg och väldigt mycket positiv feedback när vi körde ett event i Borås. Så säkra din plats nu, vi utlovar en fantastisk föreläsning!

Köp dina biljetter HÄR för att säkra din plats på vårens bästa och mest givande event! 

” Det här var nog det allra bästa jag varit på! Anders gjorde ett mycket starkt intryck på mig både med sin person och sitt budskap. Det här kommer jag minnas.”

Jan-Erik Skyman, VD, KaVo Scandinavia AB

” Tina, var på din föreläsning i dag på Oscarsteatern. Tycker du är helt underbar! Kände igen mig i delar av vad du sa. Är också en person som hoppar på både det ena och andra och försöker se livet från den ljusa sidan.. Hur det än är så behöver man påfyllning och det fick jag verkligen i dag. Jättetack för kanonbra föreläsning! ”

Pia (Försvarsmakten)

” Anders är en av få verkligt inspirerande föreläsare med verklighetsnära, konkreta exempel tillsammans med massor av medryckande humor. Tack än en gång! ”

Mathias Kristiansson, Affärsarkitekt, Telge AB

” Tina, din föreläsning är bland det bästa jag har lyssnat på. Jag tycker du är fantastisk och ger så mycket energi och livslust! Det var med stor beundran och en positiv inställning jag gick därifrån. Varje dag när jag vaknar och tittar mig i spegeln, så tänker jag på dig och på det du sa. Dina ord gick rakt in i hjärtat! Ville bara låta dig veta det. Stort tack! ” 

Kristin (Sveriges Byggindustrier) 

Hitta till Finlandshusets Konferens: Gå till Birger Jarlsgatan 35 innan Crystal Plaza, precis innan gå in till vänster då är du på Snickarbacken 4 från Stureplan.

 

 

 

Information

Datum: 2016/04/20
Tid: 09–12 eller 18–21
Var: Finlandshuset Konferens, Snickarbacken 4, Stockholm
Pris: 1200 kr exkl moms. Gå 5 betala för 4

Biljetter / Anmälan

anette@lifevision.se
Tel: 033- 14 00 70

Köp biljett

Dela

Dela gärna med dig av detta seminarium via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.