Tid att Leda, Dubai 2015

Ta ditt ledarskap och ditt liv till helt nya höjder!

 

Utbildning med Anders Haglund i personligt ledarskap 21-28 november 2015 i Dubai

Exklusiv ledarskapsutbildning för dig som vill ta din karriär och ditt liv till en helt ny nivå. Du som väljer att följa med på denna resa får en unik möjlighet att tillbringa den mest transformativa tiden i ditt liv och bli den typ av person som andra vill följa. Du kommer att lära dig av Anders och av andra likasinnade människor i en femstjärnig miljö i en av världens mest spännande och expansiva platser.

Under utbildningen får du ta del av den kunskap som Anders samlat på sig under sina många år som framgångscoach och utbildare. Ledarskap på högsta nivå om hur du transformerar din förmåga att göra en positiv skillnad för ditt företag, dig själv och andra. Att bli en bättre ledare oavsett vilken position du har. Hur du skapar såväl inre som yttre framgång.

Veckan handlar helt enkelt om de mest livsförändrade principerna för framgång och livskvalitet. Ytterligare plus är att du även får lära av likasinnade människor i en femstjärnig miljö i en av världens mest spännande och expansiva platser. Utbildningen omfattar ledarskap, försäljning, personlig utveckling, hälsa och prestationspsykologi.

Vi har ett strikt begränsat antal platser så vill du försäkra dig om en plats så skicka en intresseanmälan till Karin redan nu!

Klicka här för att ladda ner din inbjudan till att delta i Life Vision’s mest exklusiva utbildningsprogram. Här hittar du schema, upplägg, vitsord från tidigare deltagare samt mer information. 

Jebel Ali Resort, Dubai.

Vitsord från vår norske deltagare som deltog 2014, 

Da jeg hørte om kurset i Dubai ble jeg veldig nysgjerrig. Sjekket litt rundt og hørt at Anders hadde fått meget gode tilbakemeldinger på tidligere treninger så da bare tok jeg sjansen. Det har jeg aldri angret på. I løpet av mine 20 år i legemiddelbransjen og 10 år som Coach så har jeg aldri noensinne lært så mye i løpet av 5 dager. Med det mener jeg at jeg visste mye, kunne mye og forstod mye i forkant, men hadde aldri satt i et slikt system som Anders gjør. På den måten ble innsiktene veldig klare og det som før var kunnskap ble nå visdom. Jeg har etter denne treningen i november 2014 endret veldig mye av måten jeg jobber på på bakgrunn av akkurat denne innsikten. Resultatene mine har også fått en boost. På mange måter så kan jeg si at jeg har fått en helt ny hverdag og den utvikler seg løpende.

I ettertid av treningen har vi hatt kontakt og flott oppfølging både på kost og forståelse av det vi jobbet med og en gjenforening etter 6 mnd. var også en suksess. Ny innsikt og enda større forståelse.

Så om du vurderer å bruke penger og tid på deg selv i år så anbefaler jeg deg dette. Det vil gi deg verktøy og visdom som du bare kan drømme om. Realiser drømmen din! Ta gjerne kontakt med meg om du vil høre mer om hvilke fordeler og tanker jeg har rundt min erfaring med dette.

Mvh Jan-Ove Sjøholt

Daglig leder InZight AS

91345066

 

 

 

Information

Datum: 2015/11/21 ‐ 2015/11/28
Tid: 21 - 28 november 2015
Var: Dubai
Pris: 48.000:- exkl moms (enkelrumstillägg 5000:-)

Biljetter / Anmälan

karin.haglund@lifevision.se
033-14 00 70

Inbjudan

Allt detta ingår:

  • Flyg tur och retur från Sthlm, Gbg eller Köpenhamn – Dubai
  • Transfer (Flygplats – Hotell)
  • Boende på 5-stjärniga Jebel Ali Beach Hotel inkl frukost
  • Utbildning och coaching med Anders Haglund
  • Nyttig fantastisk lunchbuffé och fika alla utbildningsdagar
  • Träningspass med proffesionell träningsledning (frivilligt)
  • Utbildningsmaterial, diplom/kursinttyg

Dela

Dela gärna med dig av detta seminarium via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.