Bild

Resurser för livet

Boktips

Här nedan följer de böcker som jag tycker har varit de bästa och mest givande av alla de hundratals som jag har läst genom åren. Genom att läsa dessa böcker är det min förhoppning att du kan spara mängder med tid och få det bästa av den information som tog mig decennier på ett år.

När vi är på väg åt fel håll så behöver vi inte motivation för att kunna öka farten. Vad vi behöver är information och utbildning så att vi kan vända åt rätt håll”.

The Space Within
space-withinav Michael Neill

Det ska direkt sägas att Michael är en av dem som jag umgåtts mest med i min bransch. Lätt att bli jävig men tycker ändå opartiskt att den här boken är en riktig pärla. Det han delar med sig av är i sanning livsförändrande och borde läsas som obligatoriskt skolmateriel. Själv önskar jag i varje fall att jag fått veta som senast i 15-års åldern.

KÖP BOKEN

Coming home
coming-home
av Dicken Bettinger & Natasha Swerdloff

Den här boken är en av de mest upplyftande jag har läst på sistone. Budskapet är kristallklart och känslan bakom orden från hjärtat. Går inte annat än hoppas att så många som möjligt av er skaffar den och läser den. Den förändrar på riktigt…

KÖP BOKEN

 

Somebody should have told us
av Jack Pranskyl

Det var inte länge sedan jag rekommenderade den här fantastiska boken, men den gav så mycket värdefulla insikter att jag vill göra det igen. Bondförnuft som lämnar varaktiga spår i själen skulle nog vara min personliga underrubrik. Så bli inte förvånad om du efter att läst den upptäcker att du är mer tillfreds med livet än på väldigt länge:-)

Köp boken

Getting Naked
Getting Nakedav Patrick Lencione

För att påverka den nedre raden på vilket företag som helst gör nog försäljning mest för uppsidan. Även om detta är en bok om marketing så är den min favoritbok vad gäller försäljning. För här får du mängder med förslag både på hur du bidrar med maximalt värde till din omgivning och hur du överkommer dina hinder mot att ta betalt för att göra det. Boken är billig då jag utlovar att det du får ut av den är värt mångdubbelt de i jämförelse futtiga 145:- som det kostar att ta del av kunskapen i den;-).

KÖP BOKEN

The Enlightened Gardener
av Sydney Banks

En fantastisk liten bok som i all sin enkelhet innehåller hemligheten till hur du lever livet fullt ut. Inget dåligt påstående men för dig som kan se bortom enkelheten i budskapet och förlora dig i historien, så kan jag av egen erfarenhet säga att det stämmer. Få böcker som jag har läst har förändrat mitt sätt att se på livet så mycket som den här. Så ge dig själv bästa möjliga start på hösten och läs den så fort du får hem den…

KÖP BOKEN

 

Invisible PowerInvisible-Power-Insight-Principles-at-Work
av Ken Manning, Robin Charbit och Sandra Krot

Det här den bästa och mest praktiskt användbara ledarskapsbok jag har läst. Skälet till det är att författarna tar en titt bakom skynket på vad som verkligen driver allt mänskligt beteende. Praktiska exempel på hur man vänder en negativ trend, får människor att komma överens och hur man hittar kreativitet att lösa vilka utmaningar man än står inför. Kort sagt allt som behövs både för framgångsrikt företagande och ett framgångsrikt liv.

KÖP BOKEN

Om mina boktips

Få saker kan accelerera vår framgång i livet mer än att genom böckernas underbara värld få tillgång till tankar och idéer från några av största tänkarna på vår jord. Idag finns det dock ett sådant överflöd av information, och den är så lättillgänglig, att det svåraste är att lyckas hitta rätt bok.

Har naturligtvis en härlig mängd favoriter inom skönlitteraturen också. Jag förmodar dock att besökaren av den här sidan är mestadels intresserad av att hitta information om hur vi lockar fram det bästa ur oss själva. Så här hittar du några av mina absoluta favoriter inom personlig utveckling och allt annat som ligger till grund för äkta framgång i livet. Nog är det spännande att veta att i en av dem kan just den avgörande idé som du behöver ligga dold och vänta på att upptäckas…

Enklare än så här kan det inte bli!
Tack vare samarbete med Bokus kan du nu bara klicka på den bok du är intresserad av så hamnar du direkt på rätt sida. Där kan du läsa mer om boken och välja att köpa den om du vill. Det är prisvärt och böckerna levereras i brevlådan inom en vecka.