Bild

Resurser för livet

Länkar

www.friway.nu
Här hittar du enligt min personliga erfarenhet världens bästa kosttillskott: Friway som ger din kropp bästa möjliga stöd för att fungera optimalt bra. Framtestat av Ulf Kilman och används av bland andra OS-guldmedaljören Lars Frölander och mig själv.

www.geniuscatalyst.com
Drivs av den i mitt tycke absolut bäste personlige coachen i världen. Helt fylld med verktyg för att ta ditt liv till en nivå där du inte bara lyckas bättre än någonsin förut, utan även är lycklig på daglig basis. Gör dig själv den största av tjänster och utforska den här sidan.

www.reallove.com
Av alla budskap som jag har hört måste jag säga att det här är det mest livsförändrande. Låt inte det faktum att han pratar om kärlek förleda dig att tro att det är flummigt och oanvändbart i affärer. Förstår du det som Dr. Greg Baer delar med sig av här kommer alla dina förhållanden att frodas.

www.sydneybanks.com
Ett enkelt budskap som har förändrat livet för alla som haft förmånen att höra det. Sydney Banks har fått människor från de mest diversifierade bakgrunder – idrottsmän, chefer, fängelsestammisar etc. – att fullkomligt transformera sina liv. Ta en titt på dessa videos och du får snart en idé om kraften i dessa tankar.

www.phmiracleliving.org
Detta är Dr. Robert O. Youngs hemsida. Innehåller allt du behöver veta om hur du bibehåller kroppens alkaliska funktion och därmed ser till att din hälsonivå är bästa möjliga. Har besökt Dr. Young på hans klinik och han är dessutom en av de unika människor som lever som han lär.
OBS! Nu hittar du också Dr Young på Facebook, gå med i The pH Miracle Fan Club , få tillgång till videor, diskussionsforum .m.m. och ta din hälsa till nya rekordnivåer. Bli medlem på www.facebook.com

http://www.storyofstuff.com
Känner du också att något måste göras åt vårt sätt att leva? Vi skaffar mer och mer prylar och mår sämre och sämre. Inte speciellt hållbart i längden. Här får du ta del av en video, tips för förändring och möjlighet att engagera dig för att lämna världen bättre än du fann den….

http://www.tonyrobbins.com
Anthony Robbins anses av många som världens ledande framgångscoach. Hans klienter inkluderar människor som André Agassi, Nelson Mandela, Bill Clinton och mängder av Fortune 500 företag.

www.jimrohn.com
Jim Rohn är definitivt en av dem som har haft störst inflytande på mig vad beträffar livsfilosofi. Har en unik förmåga att omsätta stora idéer i enkelt bondförnuft. Sedan han gått bort känns hans idéer än mer angelägna.

www.zigziglar.com
Zig Ziglar är en otroligt inspirerande talare som startade sin karriär som en av USA:s bästa. Han talar ofta inför publik som överstiger 10.000 personer.

www.purenlp.com
Det här är sidan för dig som vill hålla dig uppdaterad om var Dr. Richard Bandler håller sina seminarier. Den sköts av John LaValle som har arbetat ihop med Dr. Bandler i många år. Han specialitet är att applicera NLP på försäljning. Här kan du även köpa diverse NLP-produkter.

www.egoscue.com
Pete Egoscue är en av världens ledande fysioterapeuter. Om du har någon typ av fysisk smärta så är det här sajten för dig. Pete visar dig hur du kan återta ansvaret för din fysiska hälsa och bli smärtfri fortare än du trodde var möjligt…

http://www.paulmckenna.com
Paul McKenna är en av världens mest kända hypnotisörer och har även han utbildats av Dr. Bandler. Han organiserar stora seminarier och utbildningar med Richard Bandler och har England som bas.

www.abraham.com
Jay Abraham är förmodligen en av världens bästa marknadsförare och har mängder med fascinerande idéer för företag av olika storlekar.

Användbara länkar

Aldrig tidigare i den mänskliga historien har information varit så lättillgänglig. Problemet är att varje sökning ger så många träffar att det kan ta oändlig tid att hitta det man faktiskt söker i denna veritabla djungel av data.

På denna sida vill vi därför dela med oss av våra bästa länkar till sidor som innehåller idéer, tankar, tjänster och produkter i världsklass. Det är vår förhoppning att du där hittar det du behöver för att förbättra din livskvalitet på alla plan.

Sidan kommer kontinuerligt att uppdateras i takt med att vi upptäcker andra som besitter användbar kunskap som verkligen ger resultat…

Bild